Kadra pedagogiczna MARIOLA SOKOŁOWSKA – dyrektor Ośrodka KATARZYNA RZANNA – wicedyrektor Ośrodka BEATA GORALEWSKA-SKAMBARA – psycholog Izabela Czapla-Zielińskapedagog PIOTR LISTOWSKI – kierownik szkolenia praktycznego Alina Winiarskajęzyk angielskijęzyk angielski zawodowy Izabela Czapla-Zielińskabiologiazajęcia rewalidacyjne Monika Puzonchemiaedukacja dla bezpieczeństwapracownia fryzjerskahigiena zawodowa z elementami bhpprzedmioty fryzjerskiepraktyczna nauka zawodu – fryzjer Wojciech Pietrzakwychowanie fizycznewychowawca w internacie Anna Rząca – Nasieniewskawyposażenie zakładów cukierniczychtechnika w produkcji cukierniczej z elementami bhpestetyka i dekoracjaprzedmioty gastronomicznepracownia cukiernicza Magdalena Karasiewiczjęzyk polskihistoriawiedza o społeczeństwiezajęcia rewalidacyjne Małgorzata Rozwadowskageografiapodstawy hotelarstwaotoczenie obiektu hotelarskiegoprace pomocnicze wewnątrz obiektu hotelarskiegoprace pomocnicze w otoczeniu obiektu hotelarskiegopraktyczna nauka zawodu – pracownik pomocniczy obsługi hotelowej Danuta Kluziakbibliotekarzzajęcia rewalidacyjne Sławomir Langowskifizykabezpieczeństwo i higiena pracy – monterprzedmioty budowlanepodstawy budownictwa – monterrysunek budowlany – montertechnologia robót wykończeniowych – monter Ks. Krzysztof Kejnareligia Ks. Grzegorz Kopećreligia Michał Tarkowskimatematykapodstawy przedsiębiorczościinformatyka Iwona Więcektechnologia gastronomicznatechnologie produkcji cukierniczejtechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem Dorota Krakowskapracownia technologii gastronomicznejprzedmioty gastronomicznepraktyczna nauka zawodu – kucharz Małgorzata Karpusrachunkowość gastronomicznaobsługa konsumentabezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomiiwyposażenie zakładów gastronomicznychpodstawy gastronomii – kucharzzasady żywienia człowiekaprzedmioty gastronomicznepracownia cukierniczawyposażenie zakładów cukierniczychpodstawy żywienia człowieka Joanna Jesionowskapodstawy działalności gospodarczej w gastronomiipodstawy działalności gospodarczej w branży cukierniczejpodstawy działalności zakładu ślusarskiegopodstawy działalności gospodarczej obiektu hotelarskiegopracownia cukierniczadziałalność gospodarcza – fotografdziałalność gospodarcza – monterdoradztwo zawodowepodstawy przedsiębiorczościpraktyczna nauka zawodu – cukiernik Anna Frelapracownia cukierniczaprzedmioty gastronomicznepraktyczna nauka zawodu – kucharzpraktyczna nauka zawodu – cukiernik Justyna Woźniakhistoriaprzedmioty hotelarskieprace pomocnicze w obiektach hotelarskich i ich otoczeniupielęgnacja roślin i terenów zieleni obiektu hotelarskiegopraktyczna nauka zawodu – pracownik pomocniczy obsługi hotelowej Joanna Zasadatechniki fotograficznecyfrowa obróbka obrazuteoria obrazu fotograficznegoestetyka fotografii Remigiusz Ratajczakurządzenia i sprzęt fotograficznycyfrowa obróbka obrazutechniki fotograficzne Katarzyna Koprasmateriały fryzjerskietechnologia fryzjerstwastylizacja fryzurpodstawy działalności zakładu fryzjerskiegopodstawy fryzjerstwaaspekty stylizacji we fryzjerstwiehigiena zawodowa i organizacja pracy w salonie fryzjerskimtechniki i technologie fryzjerskiepraktyczna nauka zawodu – fryzjer Krzysztof Krajkowskiroboty okładzinowe – monterroboty wykończeniowe – monter Łukasz Karnowskiroboty wykończeniowe – monterroboty posadzkarskie – monterroboty okładzinowe – monter Katarzyna Weidebachzajęcia rewalidacyjne