ADRESY E-MAIL NAUCZYCIELI DO KONTAKTU Z UCZNIAMI I RODZICAMI - KLIKNIJ

ADRESY E-MAIL WYCHOWAWCÓW INTERNATU DO KONTAKTU Z UCZNIAMI I RODZICAMI - KLIKNIJ

PORADY PEDAGOGA I PSYCHOLOGA - KLIKNIJ

INFORMACJA O ORGANIZACJI KSZTAŁCENIA W BRANŻOWEJ SZKOLE I STOPNIA W SOSW NR 2
w okresie czasowego ograniczenia funkcjonowania jednostek systemu oświaty - KLIKNIJ

KLASA IIA

TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ /nauczyciel Iwona Więcek/

Wypełnij ćwiczenia /wydrukuj lub przepisz/:

CIASTO FRANCUSKIE I PÓŁFRANCUSKIE część 1 - KLIKNIJ

CIASTO FRANCUSKIE I PÓŁFRANCUSKIE część 2 - KLIKNIJ

CIASTO BISZKOPTOWO-TŁUSZCZOWE - KLIKNIJ

WYROBY Z CIASTA BISZKOPTOWO-TŁUSZCZOWEGO - KLIKNIJ

MUFFINKI - KLIKNIJ

SPRAWDZIAN - KLIKNIJ

WYROBY Z CIASTA BISZKOPTOWO-TŁUSZCZOWEGO - KEKSY - KLIKNIJ

BABKI PIASKOWE - KLIKNIJ

BABKI POZNAŃSKIE - KLIKNIJ

BABKI POZNAŃSKIE Z DODATKIEM KAKAO - KLIKNIJ

WADY CIAST BISZKOPTOWO - TŁUSZCZOWYCH - KLIKNIJ

SĘKACZE TALERZOWE I KOLCZASTE - KLIKNIJ

HERBATNIKI Z CIASTA BISZKOPTOWO - TŁUSZCZOWEGO - KEKSIKI - KLIKNIJ

HERBATNIKI Z CIASTA BISZKOPTOWO - TŁUSZCZOWEGO - BALETKI - KLIKNIJ

HERBATNIKI Z CIASTA BISZKOPTOWO - TŁUSZCZOWEGO - KOCIE JĘZYCZKI - KLIKNIJ

HERBATNIKI KARBOWANE Z CIASTA BISZKOPTOWO-TŁUSZCZOWEGO - KLIKNIJ

CIASTO BEZOWE - KLIKNIJ

CIASTO BEZOWE SPORZĄDZANE METODĄ NA CIEPŁO - KLIKNIJ

CIASTO BEZOWE SPORZĄDZANE METODĄ NA ZIMNO - KLIKNIJ

CIASTKA BEZOWE SOKOŁY I MORENGI - KLIKNIJ

WYROBY Z CIASTA BEZOWEGO - CIASTKA BEZOWE EKSPRESOWE - KLIKNIJ

WYROBY Z CIASTA BEZOWEGO - HERBATNIKI - KLIKNIJ

MAKARONIKI I KOKOSANKI - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI /nauczyciel Alina Winiarska/

Utrwal I i II formę czasowników. Powtórz czas przeszły Past Simple - forma twierdząca. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

CZAS FUTURE SIMPLE - KLIKNIJ

CZAS FUTURE SIMPLE - FORMA PRZECZĄCA - KLIKNIJ

CZASOWNIK CAN - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

KONSTRUKCJA BE GOING TO - KLIKNIJ

MÓJ POMYSŁ NA KOSZULKĘ - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

MATEMATYKA /nauczyciel Aleksandra Lisińska/

JEDNOSTKI MIAR - ZADANIA - KLIKNIJ

TRÓJKĄTY - ZADANIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBWODU I POLA POWIERZCHNI TRÓJKĄTA - KLIKNIJ

OKRĄG I KOŁO - KLIKNIJ

OKRĄG I KOŁO - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE POLA POWIERZCHNI KOŁA - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBWODU I POLA POWIERZCHNI KOŁA - KLIKNIJ

WIELOKĄTY FOREMNE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA UTRWALAJĄCE WIADOMOŚCI - KLIKNIJ

FUNKCJA KWADRATOWA - KLIKNIJ

WYCHOWANIE FIZYCZNE /nauczyciel Leszek Krawiecki/

ZADANIE - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 1 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 2 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 3 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 4 - KLIKNIJ

PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI /nauczyciel Michał Tarkowski/

UTRWALENIE WIADOMOŚCI Z DZIAŁU PRZEDSIĘBIORSTWO - KLIKNIJ

RYNEK PRACY - KLIKNIJ

ROZMOWA KWALIFIKACYJNA - KLIKNIJ

PODSTAWY PRAWNE ZATRUDNIENIA - KLIKNIJ

POJĘCIE I POMIAR BEZROBOCIA - KLIKNIJ

RODZAJE, PRZYCZYNY I SKUTKI BEZROBOCIA - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI Z DZIAŁU PRACA - KLIKNIJ

Linki do filmów podsumowujące dział praca: /skopiuj linki do przeglądarki/
https://www.nbportal.pl/wiedza/prezentacje/nowe-prezentacje/bezrobocie
https://www.nbportal.pl/wiedza/prezentacje/nowe-prezentacje/placa-minimalna-i-jej-skutki
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3nC7_jrA2O4G3UyxPwFf9xRk6XtlEg9y
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3nC7_jrA2O6g6wKfTs33_IzTmtIPGb4B

HANDEL ZAGRANICZNY. WSPÓŁPRACA GOSPODARCZA POLSKI Z ZAGRANICĄ - KLIKNIJ

JĘZYK POLSKI /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ĆWICZENIA ORTOGRAFICZNE - KLIKNIJ

ROZPRAWKA JAKO FORMA WYPOWIEDZI - KLIKNIJ

WYRAZY NACECHOWANE DODATNIO I UJEMNIE - KLIKNIJ

U NA POCZĄTKU I NA KOŃCU WYRAZU - POWTÓRZENIE - KLIKNIJ

TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ /nauczyciel Małgorzata Karpus/

LEKCJA POWTÓRZENIOWA - KLIKNIJ

URZĄDZENIA DO PRODUKCJI POMADEK - KLIKNIJ

KONDENSACJA MLEKA - KLIKNIJ

LINIA DO PRODUKCJI MAS POMADKOWYCH MLECZNYCH - KLIKNIJ

PRZEPISY BHP PRZY OBSŁUDZE MASZYN I URZĄDZEŃ PODCZAS PRODUKCJI POMADEK - KLIKNIJ

WYROBY WSCHODNIE - KLIKNIJ

WYROBY WSCHODNIE. MASZYNY DO PRODUKCJI CHAŁWY I SEZAMKÓW - KLIKNIJ

WYROBY WSCHODNIE. PRODUKCJA SEZAMKÓW - KLIKNIJ

LINIA TECHNOLOGICZNA DO OCZYSZCZANIA ZIARNA SEZAMOWEGO. CHARAKTERYSTYKA TECHNICZNA - KLIKNIJ

URZĄDZENIA DO PAKOWANIA SEZAMKÓW - KLIKNIJ

PAKOWARKI. SYSTEMY PAKOWANIA - KLIKNIJ

URZĄDZENIA I SPRZĘT FOTOGRAFICZNY /nauczyciel Remigiusz Ratajczak/

LAMPY BŁYSKOWE I AKCESORIA KSZTAŁTUJĄCE CHARAKTER OŚWIETLENIA - KLIKNIJ

ZEWNĘTRZNE LAMPY BŁYSKOWE - KLIKNIJ

SYSTEMY ZAWIESZENIA TEŁ FOTOGRAFICZNYCH - KLIKNIJ

SYSTEMY ZAWIESZENIA LAMP - KLIKNIJ

STATYWY DO LAMP - KLIKNIJ

WYZWALACZE BŁYSKU - KLIKNIJ

ZESTAWY OŚWIETLENIOWE - KLIKNIJ

SPRZĘT I AKCESORIA MODYFIKUJĄCE OŚWIETLENIE, cz.1 - KLIKNIJ

SPRZĘT I AKCESORIA MODYFIKUJĄCE OŚWIETLENIE, cz.2 - KLIKNIJ

BLENDY FOTOGRAFICZNE, cz.1 - KLIKNIJ

BLENDY FOTOGRAFICZNE, cz.2 - KLIKNIJ

BLENDY FOTOGRAFICZNE, cz.3 - KLIKNIJ

BLENDY FOTOGRAFICZNE, cz.4 - KLIKNIJ

TECHNIKI FOTOGRAFICZNE /nauczyciel Joanna Zasada/

FOTOGRAFOWANIE OBIEKTU TRÓJWYMIAROWEGO - KLIKNIJ

ZAJĘCIA GASTRONOMICZNE /nauczyciel: Małgorzata Karpus/

ZADANIE DO WYKONANIA - KLIKNIJ

POMADKI - UTRWALENIE - KLIKNIJ

WYPIEKI WIELKANOCNE-CHARAKTERYSTYKA - KLIKNIJ

WYPIEKI WIELKANOCNE FOTO 1 - KLIKNIJ

WYPIEKI WIELKANOCNE FOTO 2 - KLIKNIJ

POMADKI MLECZNE - KLIKNIJ

POMADKI MLECZNE - UTRWALENIE WIADOMOŚCI O PAKOWANIU - KLIKNIJ

CHAŁWA - SPOSOBY WYKONANIA - KLIKNIJ

TRANSPORT WEWNĘTRZNY - UTRWALENIE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA W PRZELICZANIU PRODUKTÓW NA OKREŚLONĄ ILOŚĆ PORCJI - KLIKNIJ

PRZELICZANIE NORMATYWU SUROWCOWEGO NA DOMOWE SEZAMKI - KLIKNIJ

PRZELICZANIE NORMATYWU SUROWCOWEGO NA KISIEL MALINOWY - KLIKNIJ

ZALETY FOLII POLIOLEINOWEJ - KLIKNIJ

HISTORIA /nauczyciel: Justyna Woźniak/

BLOK WSCHODNI W LATACH 60 I 70 - KLIKNIJ

PRZEMIANY SPOŁECZNE I KULTUROWE LAT 60 - KLIKNIJ

MAŁA STABILIZACJA - KLIKNIJ

RZĄDY EDWARDA GIERKA - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - POLSKA I ŚWIAT W II POŁOWIE XX WIEKU - KLIKNIJ

KRYZYS I UPADEK KOMUNIZMU W EUROPIE - KLIKNIJ


KLASA IIB

WYCHOWANIE FIZYCZNE /nauczyciel Anna Frela/

ĆWICZ PRZEZ 8 MINUT PRZED SNEM - KLIKNIJ

ĆWICZENIA PORANNE - KLIKNIJ

SZOK TRENING - KLIKNIJ

ZADANIE - KLIKNIJ

TEST-SIATKÓWKA - KLIKNIJ

AKTYWNOŚĆ FIZYCZNA ZE SKAKANKĄ - KLIKNIJ

ĆWICZENIA Z MAŁYM OBCIĄŻENIEM - HANTLE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA NA MIĘŚNIE BRZUCHA - KLIKNIJ

POGŁĘBIANIE ZACHOWAŃ PROZDROWOTNYCH - KLIKNIJ

TEST WIADOMOŚCI Z KULTURY FIZYCZNEJ - KLIKNIJ

WZMACNIANIE SPRAWNOŚCI KONDYCYJNEJ - KLIKNIJ

ĆWICZENIA WPŁYWAJĄCE NA ROZWÓJ CECH MOTORYCZNYCH - KLIKNIJ

TEST WIEDZY O UNIHOKEJU - KLIKNIJ

GIMNASTYKA - KLIKNIJ

KSZTAŁTOWANIE POCZUCIA ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WŁASNE BEZPIECZEŃSTWO - KLIKNIJ

ĆWICZENIA NA MIĘŚNIE BRZUCHA - KLIKNIJ

TECHNIKI GIER ZESPOŁOWYCH. TEST SPRAWDZAJĄCY - KLIKNIJ

ZADANIE - KLIKNIJ

TENIS STOŁOWY - WIADOMOŚCI TEORETYCZNE - KLIKNIJ

TECHNIKA I TAKTYKA WYBRANYCH FORM AKTYWNOŚCI FIZYCZNEJ - KLIKNIJ

ĆWICZENIA WZMACNIAJĄCE MIĘŚNIE NÓG - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI /nauczyciel Alina Winiarska/

Utrwal I i II formę czasowników. Powtórz czas przeszły Past Simple - forma twierdząca. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

CZAS FUTURE SIMPLE - KLIKNIJ

CZAS FUTURE SIMPLE - FORMA PRZECZĄCA - KLIKNIJ

CZASOWNIK CAN - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

KONSTRUKCJA BE GOING TO - KLIKNIJ

MÓJ POMYSŁ NA KOSZULKĘ - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

MATEMATYKA /nauczyciel Aleksandra Lisińska/

JEDNOSTKI MIAR - ZADANIA - KLIKNIJ

TRÓJKĄTY - ZADANIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBWODU I POLA POWIERZCHNI TRÓJKĄTA - KLIKNIJ

OKRĄG I KOŁO - KLIKNIJ

OKRĄG I KOŁO - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE POLA POWIERZCHNI KOŁA - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBWODU I POLA POWIERZCHNI KOŁA - KLIKNIJ

WIELOKĄTY FOREMNE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA UTRWALAJĄCE WIADOMOŚCI - KLIKNIJ

FUNKCJA KWADRATOWA - KLIKNIJ

PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI /nauczyciel Michał Tarkowski/

UTRWALENIE WIADOMOŚCI Z DZIAŁU PRZEDSIĘBIORSTWO - KLIKNIJ

RYNEK PRACY - KLIKNIJ

ROZMOWA KWALIFIKACYJNA - KLIKNIJ

PODSTAWY PRAWNE ZATRUDNIENIA - KLIKNIJ

POJĘCIE I POMIAR BEZROBOCIA - KLIKNIJ

RODZAJE, PRZYCZYNY I SKUTKI BEZROBOCIA - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI Z DZIAŁU PRACA - KLIKNIJ

Linki do filmów podsumowujące dział praca: /skopiuj linki do przeglądarki/
https://www.nbportal.pl/wiedza/prezentacje/nowe-prezentacje/bezrobocie
https://www.nbportal.pl/wiedza/prezentacje/nowe-prezentacje/placa-minimalna-i-jej-skutki
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3nC7_jrA2O4G3UyxPwFf9xRk6XtlEg9y
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3nC7_jrA2O6g6wKfTs33_IzTmtIPGb4B

HANDEL ZAGRANICZNY. WSPÓŁPRACA GOSPODARCZA POLSKI Z ZAGRANICĄ - KLIKNIJ

JĘZYK POLSKI /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ĆWICZENIA ORTOGRAFICZNE - KLIKNIJ

ROZPRAWKA JAKO FORMA WYPOWIEDZI - KLIKNIJ

WYRAZY NACECHOWANE DODATNIO I UJEMNIE - KLIKNIJ

U NA POCZĄTKU I NA KOŃCU WYRAZU - POWTÓRZENIE - KLIKNIJ

PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU - PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ /nauczyciel Małgorzata Rozwadowska/

RODZAJE ŚRODKÓW PIORĄCYCH - KLIKNIJ

HISTORIA /nauczyciel: Justyna Woźniak/

BLOK WSCHODNI W LATACH 60 I 70 - KLIKNIJ

PRZEMIANY SPOŁECZNE I KULTUROWE LAT 60 - KLIKNIJ

MAŁA STABILIZACJA - KLIKNIJ

RZĄDY EDWARDA GIERKA - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - POLSKA I ŚWIAT W II POŁOWIE XX WIEKU - KLIKNIJ



KLASA IIC

PRZEDMIOTY ZAWODOWE - MONTER /nauczyciel Sławomir Langowski/

Rozwiąż testy:

TEST 1 - KLIKNIJ

lub skopiuj poniższy link do przeglądarki -
https://kwalifikacjewzawodzie.pl/kwalifikacje/kwalifikacja-b5/b5_czerwiec_2018/

TEST 2 - KLIKNIJ

lub skopiuj poniższy link do przeglądarki -
https://kwalifikacjewzawodzie.pl/kwalifikacje/kwalifikacja-b5/b5_styczen_2017/

JĘZYK ANGIELSKI /nauczyciel Alina Winiarska/

Utrwal I i II formę czasowników. Powtórz czas przeszły Past Simple - forma twierdząca i przecząca. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

CZAS FUTURE SIMPLE - KLIKNIJ

CZAS FUTURE SIMPLE - FORMA PRZECZĄCA - KLIKNIJ

CZASOWNIK CAN - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

KONSTRUKCJA BE GOING TO - KLIKNIJ

MÓJ POMYSŁ NA KOSZULKĘ - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

MATEMATYKA /nauczyciel Aleksandra Lisińska/

JEDNOSTKI MIAR - ZADANIA - KLIKNIJ

TRÓJKĄTY - ZADANIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBWODU I POLA POWIERZCHNI TRÓJKĄTA - KLIKNIJ

OKRĄG I KOŁO - KLIKNIJ

OKRĄG I KOŁO - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE POLA POWIERZCHNI KOŁA - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBWODU I POLA POWIERZCHNI KOŁA - KLIKNIJ

WIELOKĄTY FOREMNE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA UTRWALAJĄCE WIADOMOŚCI - KLIKNIJ

FUNKCJA KWADRATOWA - KLIKNIJ

PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI /nauczyciel Michał Tarkowski/

UTRWALENIE WIADOMOŚCI Z DZIAŁU PRZEDSIĘBIORSTWO - KLIKNIJ

RYNEK PRACY - KLIKNIJ

ROZMOWA KWALIFIKACYJNA - KLIKNIJ

PODSTAWY PRAWNE ZATRUDNIENIA - KLIKNIJ

POJĘCIE I POMIAR BEZROBOCIA - KLIKNIJ

RODZAJE, PRZYCZYNY I SKUTKI BEZROBOCIA - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI Z DZIAŁU PRACA - KLIKNIJ

Linki do filmów podsumowujące dział praca: /skopiuj linki do przeglądarki/
https://www.nbportal.pl/wiedza/prezentacje/nowe-prezentacje/bezrobocie
https://www.nbportal.pl/wiedza/prezentacje/nowe-prezentacje/placa-minimalna-i-jej-skutki
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3nC7_jrA2O4G3UyxPwFf9xRk6XtlEg9y
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3nC7_jrA2O6g6wKfTs33_IzTmtIPGb4B

HANDEL ZAGRANICZNY. WSPÓŁPRACA GOSPODARCZA POLSKI Z ZAGRANICĄ - KLIKNIJ

JĘZYK POLSKI /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ĆWICZENIA ORTOGRAFICZNE - KLIKNIJ

ROZPRAWKA JAKO FORMA WYPOWIEDZI - KLIKNIJ

WYRAZY NACECHOWANE DODATNIO I UJEMNIE - KLIKNIJ

U NA POCZĄTKU I NA KOŃCU WYRAZU - POWTÓRZENIE - KLIKNIJ

WYCHOWANIE FIZYCZNE /nauczyciel Wojciech Pietrzak/

PRZEPISY GIER ZESPOŁOWYCH - KLIKNIJ

PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU - MONTER /nauczyciele: Krzysztof Krajkowski, Łukasz Karnowski/

ZADANIE 1 - KLIKNIJ

ZADANIE 2: Proszę zapoznać się ze sposobem wykonania zadania( link poniżej) oraz wypisać sprzęt i narzędzia potrzebne do jego wykonania
Odpowiedzi proszę przesyłać na adres e-mail nauczyciela praktycznej nauki zawodu.

LINK DO ZADANIA 2 - KLIKNIJ

ZADANIE 3 - KLIKNIJ

LINK DO ZADANIA 3 - KLIKNIJ

ZADANIE 4 - KLIKNIJ

LINK DO ZADANIA 4 - KLIKNIJ

ZADANIE 5 - KLIKNIJ

ZADANIE 6 - KLIKNIJ

ZADANIE 7 - KLIKNIJ

ZADANIE 8 - KLIKNIJ

ZADANIE 9 - KLIKNIJ

HISTORIA /nauczyciel: Justyna Woźniak/

KONFLIKTY NA BLISKIM WSCHODZIE - KLIKNIJ

BLOK WSCHODNI W LATACH 60 I 70 - KLIKNIJ

PRZEMIANY SPOŁECZNE I KULTUROWE LAT 60 - KLIKNIJ

MAŁA STABILIZACJA - KLIKNIJ

RZĄDY EDWARDA GIERKA - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - POLSKA I ŚWIAT W II POŁOWIE XX WIEKU - KLIKNIJ



KLASA IID

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA /nauczyciel Iwona Więcek/

Wypełnij ćwiczenia /wydrukuj lub przepisz/:

CIASTO FRANCUSKIE I PÓŁFRANCUSKIE część 1 - KLIKNIJ

CIASTO FRANCUSKIE I PÓŁFRANCUSKIE część 2 - KLIKNIJ

DESERY ZESTALANE ŻELATYNĄ - GALARETKI - KLIKNIJ

DESERY ZESTALANE NA GORĄCO - BUDYNIE - KLIKNIJ

DESERY ZESTALANE NA GORĄCO - MLECZKA - KLIKNIJ

DESERY ZESTALANE NA GORĄCO - SUFLETY - KLIKNIJ

DESERY - UTRWALENIE WIADOMOŚCI - KLIKNIJ

SPRAWDZIAN WIADOMOŚCI - DESERY - KLIKNIJ

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA MIĘSA ZWIERZĄT RZEŹNYCH - KLIKNIJ

WARTOŚĆ ODŻYWCZA MIĘSA ZWIERZĄT RZEŹNYCH - KLIKNIJ

BADANIA WETERYNARYJNE MIĘSA ZWIERZĄT RZEŹNYCH - KLIKNIJ

OCENA ORGANOLEPTYCZNA MIĘSA ZWIERZĄT RZEŹNYCH - KLIKNIJ

PRZECHOWYWANIE MIĘSA ZWIERZĄT RZEŹNYCH - KLIKNIJ

PRZECHOWYWANIE MIĘSA ZWIERZĄT RZEŹNYCH - UTRWALANIE NA DŁUŻSZY OKRES - KLIKNIJ

PODZIAŁ TUSZ ZWIERZĄT RZEŹNYCH - KLIKNIJ

PODZIAŁ PÓŁTUSZY WIEPRZOWEJ - KLIKNIJ

PODZIAŁ PÓŁTUSZY WOŁOWEJ - KLIKNIJ

PODZIAŁ PÓŁTUSZY BARANIEJ - KLIKNIJ

PÓŁTUSZA CIELĘCA - KLIKNIJ

MIĘSO MŁODYCH OWIEC - JAGNIĘCINA - KLIKNIJ

OBRÓBKA WSTĘPNA MIĘSA - KLIKNIJ

ZMIANY FIZYKOCHEMICZNE PODCZAS GOTOWANIA MIĘSA - KLIKNIJ

POTRAWY GOTOWANE Z MIĘSA ZWIERZĄT RZEŹNYCH - KLIKNIJ

PODZIAŁ POTRAW Z MIĘSA SMAŻONEGO - KLIKNIJ

OBRÓBKA CIEPLNA - PIECZENIE, OPIEKANIE, GRILOWANIE - KLIKNIJ

MIĘSA SMAŻONE SAUTE, cz.1 - KLIKNIJ

MIĘSA SMAŻONE SAUTE, cz.2 - KLIKNIJ

MIĘSA SMAŻONE PO ANGIELSKU -KLIKNIJ

MIĘSA SMAŻONE PO ANGIELSKU - ZAŁĄCZNIK - KLIKNIJ

MIĘSA SMAŻONE PANIEROWANE - KLIKNIJ

MIĘSA SMAŻONE PANIEROWANE - ZADANIE - KLIKNIJ

PRZEDMIOTY ZAWODOWE - ŚLUSARZ /nauczyciel Izabela Czapla-Zielińska/

ZADANIE 1 - ZARYS KONSTRUKCJI MASZYN - KLIKNIJ

ZADANIE 2 - ZARYS KONSTRUKCJI MASZYN, ZAJĘCIA MECHANICZNE - KLIKNIJ

ZADANIE 3 - ZARYS KONSTRUKCJI MASZYN, ZAJĘCIA MECHANICZNE - KLIKNIJ

ZADANIE 4 - ZARYS KONSTRUKCJI MASZYN, ZAJĘCIA MECHANICZNE - KLIKNIJ

ZADANIE 5 - ZARYS KONSTRUKCJI MASZYN, ZAJĘCIA MECHANICZNE - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI /nauczyciel Alina Winiarska/

Utrwal I i II formę czasowników. Powtórz czas przeszły Past Simple - forma twierdząca. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

CZAS FUTURE SIMPLE - KLIKNIJ

CZAS FUTURE SIMPLE - FORMA PRZECZĄCA - KLIKNIJ

CZASOWNIK CAN - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

KONSTRUKCJA BE GOING TO - KLIKNIJ

MÓJ POMYSŁ NA KOSZULKĘ - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

MATEMATYKA /nauczyciel Aleksandra Lisińska/

JEDNOSTKI MIAR - ZADANIA - KLIKNIJ

TRÓJKĄTY - ZADANIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBWODU I POLA POWIERZCHNI TRÓJKĄTA - KLIKNIJ

OKRĄG I KOŁO - KLIKNIJ

OKRĄG I KOŁO - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE POLA POWIERZCHNI KOŁA - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBWODU I POLA POWIERZCHNI KOŁA - KLIKNIJ

WIELOKĄTY FOREMNE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA UTRWALAJĄCE WIADOMOŚCI - KLIKNIJ

FUNKCJA KWADRATOWA - KLIKNIJ

PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU - ŚLUSARZ /nauczyciele: Zbigniew Kobza, Piotr Listowski/

NAPRAWA I KONSERWACJA INSTALACJI WODNO-KANALIZACYJNYCH - KLIKNIJ

ZASADY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA / WYPOSAŻENIE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH /nauczyciel: Małgorzata Karpus/

ZADANIA - KLIKNIJ

MYCIE NACZYŃ STOŁOWYCH W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM - KLIKNIJ

INSTRUKCJA MYCIA RĘCZNEGO NACZYŃ KUCHENNYCH - KLIKNIJ

PODZIAŁ LUDNOŚCI NA GRUPY - KLIKNIJ

PODZIAŁ LUDNOŚCI NA GRUPY /TABELA/ - KLIKNIJ

URZĄDZENIA STOSOWANE PRZY RĘCZNYM MYCIU NACZYŃ - KLIKNIJ

WYPARZARKA - KLIKNIJ

NORMY ŻYWIENIA - CHARAKTERYSTYKA - KLIKNIJ

NORMY ŻYWIENIA - NOTATKA 1 - KLIKNIJ

NORMY ŻYWIENIA - NOTATKA 2 - KLIKNIJ

ANALIZA NORM ŻYWIENIA DLA WYBRANYCH GRUP LUDNOŚCI- KLIKNIJ

ANALIZA NORM ŻYWIENIA - ZAŁĄCZNIK - KLIKNIJ

MECHANICZNE MYCIE NACZYŃ - KLIKNIJ

TECHNOLOGIA MYCIA NACZYŃ - KLIKNIJ

PODZIAŁ MASZYN DO MYCIA NACZYŃ - KLIKNIJ

ANALIZA NORM ŻYWIENIA WYBRANEJ GRUPY LUDNOŚCI - OSOBY STARSZE - KLIKNIJ

ZASADY BHP OBOWIĄZUJĄCE W ZMYWALNI NACZYŃ - KLIKNIJ

PLANOWANIE CODZIENNYCH RACJI POKARMOWYCH - KLIKNIJ

BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRACY. PIERWSZA POMOC W NAGŁYCH WYPADKACH - KLIKNIJ

PLANOWANIE POSIŁKÓW W CIAGU DNIA - KLIKNIJ

PIERWSZA POMOC W NAGŁYCH WYPADKACH - SKALECZENIA - KLIKNIJ

PIERWSZA POMOC W NAGŁYCH WYPADKACH - OMDLENIA - KLIKNIJ

CHARAKTERYSTYKA POSIŁKÓW - OBIAD - KLIKNIJ

I POMOC - POSTĘPOWANIE W URAZACH KOŚCI - KLIKNIJ

CHARAKTERYSTYKA POSIŁKÓW - KOLACJA - KLIKNIJ

WYCHOWANIE FIZYCZNE /nauczyciel Leszek Krawiecki/

ZADANIE - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 1 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 2 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 3 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 4 - KLIKNIJ

PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI /nauczyciel Michał Tarkowski/

UTRWALENIE WIADOMOŚCI Z DZIAŁU PRZEDSIĘBIORSTWO - KLIKNIJ

RYNEK PRACY - KLIKNIJ

ROZMOWA KWALIFIKACYJNA - KLIKNIJ

PODSTAWY PRAWNE ZATRUDNIENIA - KLIKNIJ

POJĘCIE I POMIAR BEZROBOCIA - KLIKNIJ

RODZAJE, PRZYCZYNY I SKUTKI BEZROBOCIA - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI Z DZIAŁU PRACA - KLIKNIJ

Linki do filmów podsumowujące dział praca: /skopiuj linki do przeglądarki/
https://www.nbportal.pl/wiedza/prezentacje/nowe-prezentacje/bezrobocie
https://www.nbportal.pl/wiedza/prezentacje/nowe-prezentacje/placa-minimalna-i-jej-skutki
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3nC7_jrA2O4G3UyxPwFf9xRk6XtlEg9y
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3nC7_jrA2O6g6wKfTs33_IzTmtIPGb4B

HANDEL ZAGRANICZNY. WSPÓŁPRACA GOSPODARCZA POLSKI Z ZAGRANICĄ - KLIKNIJ

PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU /nauczyciel Dorota Krakowska/

WYPIEKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO - KLIKNIJ

JĘZYK POLSKI /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ĆWICZENIA ORTOGRAFICZNE - KLIKNIJ

ROZPRAWKA JAKO FORMA WYPOWIEDZI - KLIKNIJ

WYRAZY NACECHOWANE DODATNIO I UJEMNIE - KLIKNIJ

U NA POCZĄTKU I NA KOŃCU WYRAZU - POWTÓRZENIE - KLIKNIJ

TECHNOLOGIA ŚLUSARSTWA Z ELEMENTAMI BHP /nauczyciel Piotr Listowski/

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA POŁĄCZEŃ - TEORIA, cz.1 - KLIKNIJ

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA POŁĄCZEŃ - TEORIA, cz.2 - KLIKNIJ

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA POŁĄCZEŃ - TEORIA, cz.3 - KLIKNIJ

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA POŁĄCZEŃ - ZADANIE - KLIKNIJ

ZAJĘCIA GASTRONOMICZNE /nauczyciel Małgorzata Karpus/

ZADANIE DO WYKONANIA - KLIKNIJ

MYCIE RĘCZNE NACZYŃ STOŁOWYCH - KLIKNIJ

WYPIEKI WIELKANOCNE-CHARAKTERYSTYKA - KLIKNIJ

WYPIEKI WIELKANOCNE FOTO 1 - KLIKNIJ

WYPIEKI WIELKANOCNE FOTO 2 - KLIKNIJ

ZALETY MECHANICZNEGO MYCIA NACZYŃ - KLIKNIJ

HACCAP PODCZAS ZMYWANIA NACZYŃ - KLIKNIJ

ĆWICZENIA W PRZELICZANIU PRODUKTÓW NA OKREŚLONĄ ILOŚĆ PORCJI - KLIKNIJ

DZIENNY ROZKŁAD POSIŁKÓW - KLIKNIJ

PRZELICZANIE NORMATYWU SUROWCOWEGO NA KREM GRZANY CZEKOLADOWY - KLIKNIJ

NORMATYW SUROWCOWY NA ZUPĘ JARZYNOWĄ - KLIKNIJ

BUDOWA I NAPRAWA MASZYN I URZĄDZEŃ /nauczyciel Piotr Listowski/

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA SPRZĘGIEŁ - TEORIA, cz.1 - KLIKNIJ

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA SPRZĘGIEŁ - TEORIA, cz.2 - KLIKNIJ

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA SPRZĘGIEŁ - TEORIA, cz.3 - KLIKNIJ

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA SPRZĘGIEŁ - ZADANIE - KLIKNIJ

HISTORIA /nauczyciel: Justyna Woźniak/

BLOK WSCHODNI W LATACH 60 I 70 - KLIKNIJ

PRZEMIANY SPOŁECZNE I KULTUROWE LAT 60 - KLIKNIJ

MAŁA STABILIZACJA - KLIKNIJ

RZĄDY EDWARDA GIERKA - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - POLSKA I ŚWIAT W II POŁOWIE XX WIEKU - KLIKNIJ



ZAJĘCIA REWALIDACYJNE DLA WSZYSTKICH KLAS

ĆWICZENIA USPRAWNIAJĄCE PAMIĘĆ I KONCENTRACJĘ UWAGI - KLIKNIJ

ĆWICZENIA ROZWIJAJĄCE FUNKCJE JĘZYKOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIA ROZWIJAJĄCE FUNKCJE JĘZYKOWE 2 - KLIKNIJ

ĆWICZENIA ROZWIJAJĄCE MYŚLENIE ARYTMETYCZNE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA PERCEPCJI WZROKOWEJ - KLIKNIJ

KRZYŻÓWKI MATEMATYCZNE - KLIKNIJ

FLAGI - KLIKNIJ

zadania dla grup prowadzonych przez p. Jolantę Siemianowską

ZADANIA - KLIKNIJ

zadania dla grup prowadzonych przez p. Annę Frela

ZADANIA 1 - KLIKNIJ

ZADANIA 2 - KLIKNIJ

ZADANIA 3 - KLIKNIJ

propozycje dla uczestników chóru / p. Mateusz Frela/

PROPOZYCJA 1 - KLIKNIJ

PROPOZYCJA 2 - KLIKNIJ

PROPOZYCJA 3 - KLIKNIJ

RELIGIA

dla klas prowadzonych przez ks.Grzegorza

W ramach zajęć lekcyjnych z religii oraz prac domowych, odmawiajcie codziennie dziesiątkę różańca w intencji osób chorych, o łaskę zdrowia, Boże błogosławieństwo oraz wstawiennictwo świętych patronów.

dla klas prowadzonych przez ks.Krzysztofa

W ramach zajęć w tym okresie w piątek /co tydzień/ polecajcie wszystkich chorych zarażonych koronawirusem poprzez nabożeństwo drogi krzyżowej. Możecie również odmawiać inne modlitwy według uznania.

PROŚBA KSIĘDZA KRZYSZTOFA - KLIKNIJ

dla klas prowadzonych przez ks.Przemysława

Ks. Przemysław Wolny prosi swoich uczniów o kontakt e-mailowy na adres pwolny1979@gmail.com z dopiskiem w temacie "SOSW2". Adresy e-mailowe uczniów zostaną wykorzystane do "nauki zdalnej" na miarę możliwości uczniów.

ZADANIE - KLIKNIJ