ADRESY E-MAIL NAUCZYCIELI DO KONTAKTU Z UCZNIAMI I RODZICAMI - KLIKNIJ

ADRESY E-MAIL WYCHOWAWCÓW INTERNATU DO KONTAKTU Z UCZNIAMI I RODZICAMI - KLIKNIJ

PORADY PEDAGOGA I PSYCHOLOGA - KLIKNIJ

INFORMACJA O ORGANIZACJI KSZTAŁCENIA W BRANŻOWEJ SZKOLE I STOPNIA W SOSW NR 2
w okresie czasowego ograniczenia funkcjonowania jednostek systemu oświaty - KLIKNIJ

KLASA IIIA

WYCHOWANIE FIZYCZNE /nauczyciel Anna Frela/

ĆWICZ PRZEZ 8 MINUT PRZED SNEM - KLIKNIJ

ĆWICZENIA PORANNE - KLIKNIJ

SZOK TRENING - KLIKNIJ

ZADANIE - KLIKNIJ

TEST-SIATKÓWKA - KLIKNIJ

AKTYWNOŚĆ FIZYCZNA ZE SKAKANKĄ - KLIKNIJ

ĆWICZENIA Z MAŁYM OBCIĄŻENIEM - HANTLE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA NA MIĘŚNIE BRZUCHA - KLIKNIJ

POGŁĘBIANIE ZACHOWAŃ PROZDROWOTNYCH - KLIKNIJ

TEST WIADOMOŚCI Z KULTURY FIZYCZNEJ - KLIKNIJ

WZMACNIANIE SPRAWNOŚCI KONDYCYJNEJ - KLIKNIJ

ĆWICZENIA WPŁYWAJĄCE NA ROZWÓJ CECH MOTORYCZNYCH - KLIKNIJ

TEST WIEDZY O UNIHOKEJU - KLIKNIJ

GIMNASTYKA - KLIKNIJ

ĆWICZENIA NA MIĘŚNIE UD - KLIKNIJ

KSZTAŁTOWANIE POCZUCIA ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WŁASNE BEZPIECZEŃSTWO - KLIKNIJ

TECHNIKI GIER ZESPOŁOWYCH. TEST SPRAWDZAJĄCY - KLIKNIJ

ĆWICZENIA NA MIĘŚNIE BRZUCHA - KLIKNIJ

TENIS STOŁOWY - WIADOMOŚCI TEORETYCZNE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA WZMACNIAJĄCE MIĘŚNIE NÓG - KLIKNIJ

TEST WIADOMOŚCI Z KULTURY FIZYCZNEJ - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI /nauczyciel Alina Winiarska/

Powtórz określanie czasu na zegarze oraz stopniowanie przymiotników. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

PRZYSŁÓWKI CZĘSTOTLIWOŚCI - KLIKNIJ

ELEMENTY WIEDZY O KRAJACH OBSZARU JĘZYKA ANGIELSKIEGO - KLIKNIJ

ZABYTKI KRAJÓW ANGLOJĘZYCZNYCH - KLIKNIJ

CODZIENNE AKTYWNOŚCI - KLIKNIJ

OPIS WYBRANEGO KRAJU - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY /FRYZJER/ /nauczyciel Alina Winiarska/

Utrwal słownictwo związane z preparatami do stylizacji i utrwalania fryzur. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

BEZPIECZEŃSTWO W PRACY - KLIKNIJ

UZASADNIENIE WYBORU ZAWODU - KLIKNIJ

ŻYCIORYS - CV - KLIKNIJ

UTRWALENIE SŁOWNICTWA ZAWODOWEGO - KLIKNIJ

ROZMOWA O PRACĘ - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY /PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ/ /nauczyciel Alina Winiarska/

Powtórz słownictwo związane z komunikacją miejską. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

BEZPIECZEŃSTWO W PRACY - KLIKNIJ

UZASADNIENIE WYBORU ZAWODU - KLIKNIJ

ŻYCIORYS - CV - KLIKNIJ

UTRWALENIE SŁOWNICTWA ZAWODOWEGO - KLIKNIJ

ROZMOWA O PRACĘ - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

MATEMATYKA /nauczyciel Aleksandra Lisińska/

JEDNOSTKI MIAR - ZADANIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - ZADANIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - TEORIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - TEORIA - KLIKNIJ

POLE POWIERZCHNI PROSTOPADŁOŚCIANU - KLIKNIJ

SZEŚCIAN - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBJĘTOŚCI SZEŚCIANU I PROSTOPADŁOŚCIANU - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBJĘTOŚCI SZEŚCIANU I PROSTOPADŁOŚCIANU - ROZWIĄZYWANIE ZADAŃ - KLIKNIJ

OSTROSŁUPY - OPIS FIGUR - KLIKNIJ

OSTROSŁUPY - SIATKA OSTROSŁUPA - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE POLA POWIERZCHNI I OBJĘTOŚCI OSTROSŁUPA - KLIKNIJ

BRYŁY OBROTOWE - WALEC - KLIKNIJ

PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ /nauczyciel Michał Tarkowski/

OBSŁUGA KLIENTÓW - KLIKNIJ

KONKURENCJA I WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRZEDSIĘBIORSTWAMI - KLIKNIJ

FINANSE MAŁEGO PRZEDSIĘBIORSTWA - KLIKNIJ

PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ - PODRĘCZNIK - KLIKNIJ

INNOWACYJNOŚĆ I INNOWACJE - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - KLIKNIJ

OBOWIĄZKI PRZEDSIĘBIORCY WYNIKAJĄCE Z PRAWA PODATKOWEGO - KLIKNIJ

OBOWIĄZKI PRZEDSIĘBIORCY WOBEC ZUS - KLIKNIJ

WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ODPOWIEDZIALNOŚĆ NIELETNICH - KLIKNIJ

PRAWA CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

OCHRONA PRAW I WOLNOŚCI W POLSCE. ŁAMANIE PRAW CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

SYSTEM EDUKACJI W POLSCE - KLIKNIJ

TEST Z DZIAŁÓW: PRAWO I PRAWA CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

JĘZYK POLSKI /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ŚRODKI STYLISTYCZNE - KLIKNIJ

WSPOMNIENIA W WIERSZU JULIANA TUWIMA - KLIKNIJ

SŁOWA, KTÓRE RANIĄ - KLIKNIJ

PRZEDMIOTY ZAWODOWE - PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ /nauczyciel: Maria Miecznikowska/

INSTRUKCJA - KLIKNIJ

ZADANIE - KLIKNIJ

WYCHOWANIE DO ŻYCIA W RODZINIE /nauczyciel: Anna Rząca - Nasieniewska/

RODZINA - KLIKNIJ

FUNDAMENT MAŁŻEŃSTWA - KLIKNIJ

BLASKI I CIENIE BYCIA SINGLEM ORAZ ŻYCIA W ZWIĄZKU - KLIKNIJ

HIV - SYTUACJA OSÓB ZARAŻONYCH - KLIKNIJ

BĘDZIEMY RODZICAMI, cz.1 - KLIKNIJ

BĘDZIEMY RODZICAMI, cz.2 - KLIKNIJ

KONSEKWENCJE PODEJMOWANIA WSPÓŁŻYCIA. PORADNICTWO I POMOC DLA UCZENNIC W CIĄŻY - KLIKNIJ

HIV NIE WYBIERA, TY MOŻESZ. DROGA ZAKAŻENIA STEREOTYPY I UPRZEDZENIA - KLIKNIJ


KLASA IIIB

TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ /nauczyciel Iwona Więcek/

Rozwiąż test:

TEST - KLIKNIJ

lub skopiuj poniższy link do przeglądarki -
https://www.testy.egzaminzawodowy.info/test-1813-kwalifikacja-t4-styczen-2019.html

PRODUKCJA CZEKOLADY - SCHEMAT - KLIKNIJ

PRODUKCJA CZEKOLADY - ZADANIE - KLIKNIJ

KUWERTURA - KLIKNIJ

WADY CZEKOLAD I WYROBÓW CZEKOLADOWANYCH - KLIKNIJ

MASY KAKAOWE - KLIKNIJ

GANASZ CZEKOLADOWY - KLIKNIJ

PRODUKCJA I ZASTOSOWANIE GIANDUJI - KLIKNIJ

Rozwiąż test a wynik prześlij mailem:

TEST - KLIKNIJ

WYROBY CZEKOLADOWANE - KLIKNIJ

RDZENIE PIANKOWE DO WYROBÓW CZEKOLADOWANYCH - KLIKNIJ

NADZIENIA LIKWOROWE I LIKIEROWE - KLIKNIJ

NADZIENIA POMADOWE - KLIKNIJ

NADZIENIA Z NASION OLEISTYCH DO CUKIERKÓW CZEKOLADOWANYCH - KLIKNIJ

PRALINY - KLIKNIJ

TRUFLE - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - CZEKOLADA - KLIKNIJ

SPRAWDZIAN WIADOMOŚCI - PRODUKCJA CZEKOLADY - KLIKNIJ

CHARAKTERYSTYKA PIECZYWA SUCHEGO TRWAŁEGO - KLIKNIJ

SUCHE PIECZYWO CUKIERNICZE - SCHEMAT PRODUKCJI PIERNIKÓW - KLIKNIJ

SCHEMAT PRODUKCJI HERBATNIKÓW - KLIKNIJ

SUCHE PIECZYWO CUKIERNICZE - SCHEMAT PRODUKCJI WAFLI - KLIKNIJ

SUCHE PIECZYWO CUKIERNICZE - SUCHARY - KLIKNIJ

PIECZYWO SPECJALNEGO PRZEZNACZENIA - KLIKNIJ

PIECZYWO DIETETYCZNE I JEGO ROLA W ŻYWIENIU CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

WARUNKI PRZECHOWYWANIA TRWAŁYCH I NIETRWAŁYCH WYROBÓW CUKIERNICZYCH - KLIKNIJ

CIASTO ZBIJANE - KLIKNIJ

CIASTO ZBIJANE - SCHEMAT - KLIKNIJ

TECHNIKA CUKIERNICZA /nauczyciel Joanna Jesionowska/

Zapoznaj się z zagadnieniem:

LINIE DO PRODUKCJI WAFLI - KLIKNIJ

Sporządź w zeszycie notatkę:

PYTANIA POMOCNICZE DO SPORZĄDZENIA NOTATKI - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI /nauczyciel Alina Winiarska/

Powtórz określanie czasu na zegarze i stopniowanie przymiotników. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

PRZYSŁÓWKI CZĘSTOTLIWOŚCI - KLIKNIJ

ELEMENTY WIEDZY O KRAJACH OBSZARU JĘZYKA ANGIELSKIEGO - KLIKNIJ

ZABYTKI KRAJÓW ANGLOJĘZYCZNYCH - KLIKNIJ

CODZIENNE AKTYWNOŚCI - KLIKNIJ

OPIS WYBRANEGO KRAJU - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY /FOTOGRAF/ /nauczyciel Alina Winiarska/

Utrwal słownictwo dotyczące emocji. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

BEZPIECZEŃSTWO W PRACY - KLIKNIJ

UZASADNIENIE WYBORU ZAWODU - KLIKNIJ

ŻYCIORYS - CV - KLIKNIJ

UTRWALENIE SŁOWNICTWA ZAWODOWEGO - KLIKNIJ

ROZMOWA O PRACĘ - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY /CUKIERNIK/ /nauczyciel Alina Winiarska/

Powtórz słownictwo zawodowe z II semestru. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

BEZPIECZEŃSTWO W PRACY - KLIKNIJ

UZASADNIENIE WYBORU ZAWODU - KLIKNIJ

ŻYCIORYS - CV - KLIKNIJ

UTRWALENIE SŁOWNICTWA ZAWODOWEGO - KLIKNIJ

ROZMOWA O PRACĘ - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

MATEMATYKA /nauczyciel Aleksandra Lisińska/

JEDNOSTKI MIAR - ZADANIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - ZADANIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - TEORIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - TEORIA - KLIKNIJ

POLE POWIERZCHNI PROSTOPADŁOŚCIANU - KLIKNIJ

SZEŚCIAN - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBJĘTOŚCI SZEŚCIANU I PROSTOPADŁOŚCIANU - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBJĘTOŚCI SZEŚCIANU I PROSTOPADŁOŚCIANU - ROZWIĄZYWANIE ZADAŃ - KLIKNIJ

OSTROSŁUPY - OPIS FIGUR - KLIKNIJ

OSTROSŁUPY - SIATKA OSTROSŁUPA - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE POLA POWIERZCHNI I OBJĘTOŚCI OSTROSŁUPA - KLIKNIJ

BRYŁY OBROTOWE - WALEC - KLIKNIJ

WYCHOWANIE FIZYCZNE /nauczyciel Leszek Krawiecki/

ZADANIE - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 1 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 2 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 3 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 4 - KLIKNIJ

PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ /FOTOGRAF/ /nauczyciel Michał Tarkowski/

OBSŁUGA KLIENTÓW - KLIKNIJ

KONKURENCJA I WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRZEDSIĘBIORSTWAMI - KLIKNIJ

FINANSE MAŁEGO PRZEDSIĘBIORSTWA - KLIKNIJ

PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ - PODRĘCZNIK - KLIKNIJ

INNOWACYJNOŚĆ I INNOWACJE - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - KLIKNIJ

OBOWIĄZKI PRZEDSIĘBIORCY WYNIKAJĄCE Z PRAWA PODATKOWEGO - KLIKNIJ

OBOWIĄZKI PRZEDSIĘBIORCY WOBEC ZUS - KLIKNIJ

WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ODPOWIEDZIALNOŚĆ NIELETNICH - KLIKNIJ

PRAWA CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

OCHRONA PRAW I WOLNOŚCI W POLSCE. ŁAMANIE PRAW CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

SYSTEM EDUKACJI W POLSCE - KLIKNIJ

TEST Z DZIAŁÓW: PRAWO I PRAWA CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU /nauczyciel Anna Rząca Nasieniewska/

SUCHE PIECZYWO CUKIERNICZE - CIASTO WAFLOWE - ZADANIE NR 1 - KLIKNIJ

SUCHE PIECZYWO CUKIERNICZE - CIASTO WAFLOWE - ZADANIE NR 2 - KLIKNIJ

SUCHE PIECZYWO CUKIERNICZE - WAFELKI DO LODÓW - ZADANIE NR 3 - KLIKNIJ

WYROBY Z CIAST OBGOTOWYWANYCH - PRECLE I OBWARZANKI - ZADANIE NR 4 - KLIKNIJ

WYROBY Z CIAST OBGOTOWYWANYCH - SKŁADNIKI I SPOSÓB WYKONANIA - ZADANIE NR 5 - KLIKNIJ

WYROBY Z CIAST OBGOTOWYWANYCH - OBWARZANKI KRAKOWSKIE, ŚWIDERKI ORAZ INNE OBWARZANKI - ZADANIE NR 6 - KLIKNIJ

WYROBY Z CIAST OBGOTOWYWANYCH - PALUSZKI - ZADANIE NR 7 - KLIKNIJ

WYROBY Z CIAST OBGOTOWYWANYCH - CIEKAWOSTKI - ZADANIE NR 8 - KLIKNIJ

CIASTA OBGOTOWYWANE - RÓŻNICE W FORMOWANIU WYROBÓW ORAZ OBWARZANIU - ZADANIE NR 9 - KLIKNIJ

CIASTA OBGOTOWYWANE - SCHEMAT TECHNOLOGICZNY. UTRWALENIE WIADOMOŚCI - ZADANIE NR 10 - KLIKNIJ

MAGAZYNOWANIE WYROBÓW GOTOWYCH, WARUNKI I PARAMETRY PRZECHOWYWANIA - ZADANIE NR 11 - KLIKNIJ

MAGAZYNOWANIE WYROBÓW GOTOWYCH, DOKUMENTACJA MAGAZYNOWA - ZADANIE NR 12 - KLIKNIJ

UZDATNIANIE WODY, OCZYSZCZANIE ŚCIEKÓW - ZADANIE NR 13 - KLIKNIJ

APARATURA KONTROLNO-POMIAROWA - ZADANIE NR 14 - KLIKNIJ

ĆWICZENIA UTRWALAJĄCE WIADOMOŚCI DO EGZAMINU ZAWODOWEGO - ZADANIE NR 15 - KLIKNIJ

POWTÓRZENIE WIADOMOŚCI. CIASTO KRUCHO- DROŻDŻOWE - ZADANIE NR 16 - KLIKNIJ

UTRWALENIE MATERIAŁU - CIASTA BEZOWE - ZADANIE NR 17 - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - CIASTO PROSZKOWE - ZADANIE NR 18 - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - CIASTO FRANCUSKIE - ZADANIE NR 19 - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - CIASTA BISZKOPTOWO- TŁUSZCZOWE - ZADANIE NR 20 - KLIKNIJ

ESTETYKA /nauczyciel Remigiusz Ratajczak/

ODDZIAŁYWANIE KOLORU - KLIKNIJ

KADR FOTOGRAFICZNY - KLIKNIJ

ZASADY KOMPOZYCJI OBRAZU - KLIKNIJ

PERSPEKTYWA - CHARAKTERYSTYKA - KLIKNIJ

RODZAJE PERSPEKTYW - KLIKNIJ

ODDZIAŁYWANIE KOLORU - KLIKNIJ

ANALIZA OBRAZU FOTOGRAFICZNEGO - KLIKNIJ

ŚWIADOMOŚĆ KADRU - KLIKNIJ

URZĄDZENIA I SPRZĘT FOTOGRAFICZNY /nauczyciel Remigiusz Ratajczak/

ZASADA DZIAŁANIA DRUKARKI ATRAMENTOWEJ - KLIKNIJ

DENSYTOMETRY - KLIKNIJ

GĘSTOŚĆ OPTYCZNA JAKO PARAMETR MIERZONEGO MATERIAŁU - KLIKNIJ

BUDOWA I ZASADA DZIAŁANIA PROJEKTORA - KLIKNIJ

PARAMETRY TECHNICZNE PROJEKTORA - KLIKNIJ

KONSERWACJA SPRZĘTU DO WYŚWIETLANIA OBRAZU - KLIKNIJ

KONSERWACJA DRUKAREK - KLIKNIJ

ZASADY BEZPIECZNEGO UŻYTKOWANIA URZĄDZEŃ DO WIZUALIZACJI OBRAZU PRACUJĄCYCH POD NAPIĘCIEM - KLIKNIJ

CYFROWA OBRÓBKA OBRAZU /nauczyciel Remigiusz Ratajczak/

FILTRY I GALERIA FILTRÓW - KLIKNIJ

ZWIEKSZANIE WYDAJNOŚCI FILTRÓW - KLIKNIJ

AUTOMATYZACJA POLECEŃ W PROGRAMIE GRAFICZNYM - CZĘŚĆ 1 - KLIKNIJ

AUTOMATYZACJA POLECEŃ W PROGRAMIE GRAFICZNYM - CZĘŚĆ 2 - KLIKNIJ

AUTOMATYZACJA POLECEŃ W PROGRAMIE GRAFICZNYM - CZĘŚĆ 3 - KLIKNIJ

AUTOMATYZACJA POLECEŃ W PROGRAMIE GRAFICZNYM - CZĘŚĆ 4 - KLIKNIJ

PRZETWARZANIE WSADOWE PLIKÓW, CZ.1 - KLIKNIJ

PRZETWARZANIE WSADOWE PLIKÓW, CZ.2 - KLIKNIJ

PRZETWARZANIE WSADOWE PLIKÓW, CZ.3 - KLIKNIJ

PRZETWARZANIE WSADOWE PLIKÓW, CZ.4 - KLIKNIJ

ZAPISYWANIE PLIKÓW W FORMATACH GRAFICZNYCH. ZAPISYWANIE W FORMACIE TIFF - KLIKNIJ

ZAPISYWANIE PLIKÓW W FORMATACH GRAFICZNYCH. ZAPISYWANIE W FORMACIE JPEG - KLIKNIJ

ZAPISYWANIE PLIKÓW W FORMATACH GRAFICZNYCH. ZAPISYWANIE W FORMACIE PNG - KLIKNIJ

ZAPISYWANIE PLIKÓW W FORMATACH GRAFICZNYCH. ZAPISYWANIE W FORMACIE RAW - KLIKNIJ

PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU - TECHNIKI FOTOGRAFICZNE /nauczyciel Remigiusz Ratajczak/

LAMPY BŁYSKOWE I AKCESORIA KSZTAŁTUJĄCE CHARAKTER OŚWIETLENIA - KLIKNIJ

STUDYJNE LAMPY BŁYSKOWE - KLIKNIJ

AKCESORIA KSZTAŁTUJĄCE CHARAKTER OŚWIETLENIA CZ.1 - KLIKNIJ

AKCESORIA KSZTAŁTUJĄCE CHARAKTER OŚWIETLENIA CZ.2 - KLIKNIJ

PODSTAWY OŚWIETLENIA PORTRETOWEGO - KLIKNIJ

PODSTAWOWE SPOSOBY USTAWIANIA ŚWIATŁA GŁÓWNEGO, CZĘŚĆ 1 - KLIKNIJ

PODSTAWOWE SPOSOBY USTAWIANIA ŚWIATŁA GŁÓWNEGO, CZĘŚĆ 2 - KLIKNIJ

TRZY WIDOKI TWARZY, CZĘŚĆ 1 - KLIKNIJ

TRZY WIDOKI TWARZY, CZĘŚĆ 2 - KLIKNIJ

UNIWERSALNE OŚWIETLENIE PORTRETOWE, CZ.1 - KLIKNIJ

UNIWERSALNE OŚWIETLENIE PORTRETOWE, CZ.2 - KLIKNIJ

OŚWIETLENIE SZEROKIE - KLIKNIJ

OŚWIETLENIE WĄSKIE - KLIKNIJ

OŚWIETLENIE REMBRANDTOWSKIE - KLIKNIJ

OŚWIETLENIE TECHNIKĄ WYSOKIEGO KLUCZA - KLIKNIJ

OŚWIETLENIE TECHNIKĄ NISKIEGO KLUCZA, cz.1 - KLIKNIJ

OŚWIETLENIE TECHNIKĄ NISKIEGO KLUCZA, cz.2 - KLIKNIJ

JĘZYK POLSKI /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ŚRODKI STYLISTYCZNE - KLIKNIJ

WSPOMNIENIA W WIERSZU JULIANA TUWIMA - KLIKNIJ

SŁOWA, KTÓRE RANIĄ - KLIKNIJ

ZAJĘCIA GASTRONOMICZNE /nauczyciel: Małgorzata Karpus/

ZADANIE DO WYKONANIA - KLIKNIJ

WYPIEKI OKOLICZNOŚCIOWE - MAZURKI - KLIKNIJ

WYPIEKI WIELKANOCNE-CHARAKTERYSTYKA - KLIKNIJ

WYPIEKI WIELKANOCNE FOTO 1 - KLIKNIJ

WYPIEKI WIELKANOCNE FOTO 2 - KLIKNIJ

POMADKI MLECZNE - KLIKNIJ

POMADKI MLECZNE - UTRWALENIE WIADOMOŚCI O PAKOWANIU - KLIKNIJ

ZASADY DEKORACJI DESERÓW - KLIKNIJ

ĆWICZENIA W PRZELICZANIU PRODUKTÓW NA OKREŚLONĄ ILOŚĆ PORCJI - KLIKNIJ

PRZELICZANIE NORMATYWU SUROWCOWEGO NA KREM GRZANY CZEKOLADOWY - KLIKNIJ

PRZELICZANIE NORMATYWU SUROWCOWEGO NA BABKĘ - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI O URZĄDZENIACH CHŁODNICZYCH - EKSPOZYCYJNYCH - KLIKNIJ

WYCHOWANIE DO ŻYCIA W RODZINIE /nauczyciel: Anna Rząca - Nasieniewska/

RODZINA - KLIKNIJ

FUNDAMENT MAŁŻEŃSTWA - KLIKNIJ

BLASKI I CIENIE BYCIA SINGLEM ORAZ ŻYCIA W ZWIĄZKU - KLIKNIJ

HIV - SYTUACJA OSÓB ZARAŻONYCH - KLIKNIJ

BĘDZIEMY RODZICAMI, cz.1 - KLIKNIJ

BĘDZIEMY RODZICAMI, cz.2 - KLIKNIJ

KONSEKWENCJE PODEJMOWANIA WSPÓŁŻYCIA. PORADNICTWO I POMOC DLA UCZENNIC W CIĄŻY - KLIKNIJ

HIV NIE WYBIERA, TY MOŻESZ. DROGA ZAKAŻENIA STEREOTYPY I UPRZEDZENIA - KLIKNIJ



KLASA IIIC

PRZEDMIOTY ZAWODOWE - MONTER /nauczyciel Sławomir Langowski/

Rozwiąż test:

TEST - KLIKNIJ

lub skopiuj poniższy link do przeglądarki -
https://www.testy.egzaminzawodowy.info/question.php?question_id=56186

JĘZYK ANGIELSKI /nauczyciel Alina Winiarska/

Powtórz określanie czasu na zegarze i stopniowanie przymiotników. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

PRZYSŁÓWKI CZĘSTOTLIWOŚCI - KLIKNIJ

ELEMENTY WIEDZY O KRAJACH OBSZARU JĘZYKA ANGIELSKIEGO - KLIKNIJ

ZABYTKI KRAJÓW ANGLOJĘZYCZNYCH - KLIKNIJ

CODZIENNE AKTYWNOŚCI - KLIKNIJ

OPIS WYBRANEGO KRAJU - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY /MONTER ZABUDOWY I ROBÓT WYKOŃCZENIOWYCH W BUDOWNICTWIE/ /nauczyciel Alina Winiarska/

Powtórz słownictwo związane z gruntami budowlanymi. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

BEZPIECZEŃSTWO W PRACY - KLIKNIJ

UZASADNIENIE WYBORU ZAWODU - KLIKNIJ

ŻYCIORYS - CV - KLIKNIJ

UTRWALENIE SŁOWNICTWA ZAWODOWEGO - KLIKNIJ

ROZMOWA O PRACĘ - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

MATEMATYKA /nauczyciel Aleksandra Lisińska/

JEDNOSTKI MIAR - ZADANIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - ZADANIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - TEORIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - TEORIA - KLIKNIJ

POLE POWIERZCHNI PROSTOPADŁOŚCIANU - KLIKNIJ

SZEŚCIAN - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBJĘTOŚCI SZEŚCIANU I PROSTOPADŁOŚCIANU - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBJĘTOŚCI SZEŚCIANU I PROSTOPADŁOŚCIANU - ROZWIĄZYWANIE ZADAŃ - KLIKNIJ

OSTROSŁUPY - OPIS FIGUR - KLIKNIJ

OSTROSŁUPY - SIATKA OSTROSŁUPA - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE POLA POWIERZCHNI I OBJĘTOŚCI OSTROSŁUPA - KLIKNIJ

BRYŁY OBROTOWE - WALEC - KLIKNIJ

WYCHOWANIE FIZYCZNE /nauczyciel Leszek Krawiecki/

ZADANIE - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 1 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 2 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 3 - KLIKNIJ

ZESTAW ĆWICZEŃ 4 - KLIKNIJ

PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ /nauczyciel Michał Tarkowski/

OBSŁUGA KLIENTÓW - KLIKNIJ

KONKURENCJA I WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRZEDSIĘBIORSTWAMI - KLIKNIJ

FINANSE MAŁEGO PRZEDSIĘBIORSTWA - KLIKNIJ

PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ - PODRĘCZNIK - KLIKNIJ

INNOWACYJNOŚĆ I INNOWACJE - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI - KLIKNIJ

OBOWIĄZKI PRZEDSIĘBIORCY WYNIKAJĄCE Z PRAWA PODATKOWEGO - KLIKNIJ

OBOWIĄZKI PRZEDSIĘBIORCY WOBEC ZUS - KLIKNIJ

WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ODPOWIEDZIALNOŚĆ NIELETNICH - KLIKNIJ

PRAWA CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

OCHRONA PRAW I WOLNOŚCI W POLSCE. ŁAMANIE PRAW CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

SYSTEM EDUKACJI W POLSCE - KLIKNIJ

TEST Z DZIAŁÓW: PRAWO I PRAWA CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU - MONTER /nauczyciele: Krzysztof Krajkowski, Łukasz Karnowski/

ZADANIE 1 - KLIKNIJ

ZADANIE 2 TEST - KLIKNIJ

ZADANIE 3 - KLIKNIJ

LINK DO ZADANIA 3 - KLIKNIJ

ZADANIE 4 - KLIKNIJ

LINK DO ZADANIA 4 - KLIKNIJ

ZADANIE 5 - KLIKNIJ

ZADANIE 6 - KLIKNIJ

ZADANIE 7 - KLIKNIJ

ZADANIE 8 - KLIKNIJ

ZADANIE 9 - KLIKNIJ

JĘZYK POLSKI /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ŚRODKI STYLISTYCZNE - KLIKNIJ

WSPOMNIENIA W WIERSZU JULIANA TUWIMA - KLIKNIJ

SŁOWA, KTÓRE RANIĄ - KLIKNIJ

WYCHOWANIE DO ŻYCIA W RODZINIE /nauczyciel: Anna Rząca - Nasieniewska/

RODZINA - KLIKNIJ

FUNDAMENT MAŁŻEŃSTWA - KLIKNIJ

BLASKI I CIENIE BYCIA SINGLEM ORAZ ŻYCIA W ZWIĄZKU - KLIKNIJ

HIV - SYTUACJA OSÓB ZARAŻONYCH - KLIKNIJ

BĘDZIEMY RODZICAMI, cz.1 - KLIKNIJ

BĘDZIEMY RODZICAMI, cz.2 - KLIKNIJ

KONSEKWENCJE PODEJMOWANIA WSPÓŁŻYCIA. PORADNICTWO I POMOC DLA UCZENNIC W CIĄŻY - KLIKNIJ

HIV NIE WYBIERA, TY MOŻESZ. DROGA ZAKAŻENIA STEREOTYPY I UPRZEDZENIA - KLIKNIJ



KLASA IIID

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA /nauczyciel Iwona Więcek/

Rozwiąż test:

TEST - KLIKNIJ

lub skopiuj poniższy link do przeglądarki -
https://www.testy.egzaminzawodowy.info/test-1551-kwalifikacja-tg7-czerwiec-2019.html

DIETA LEKKOSTRAWNA - KLIKNIJ

CHARAKTERYSTYKA DIETY WEGETARIAŃSKIEJ - KLIKNIJ

ŹRÓDŁA SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH W DIECIE WEGETARIAŃSKIEJ - KLIKNIJ

Rozwiąż test a wynik prześlij mailem:

TEST - KLIKNIJ

POTRAWY JARSKIE - KLIKNIJ

PODZIAŁ I CHARAKTERYSTYKA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH - KLIKNIJ

WODY MINERALNE - KLIKNIJ

SOKI I NEKTARY - KLIKNIJ

NAPOJE BEZALKOHOLOWE - KOKTAJLE, SMOOTHIE, SHAKE - KLIKNIJ

UŻYWKI - KAWA - KLIKNIJ

SPOSOBY PODAWANIA KAWY - KLIKNIJ

UŻYWKI - HERBATA - KLIKNIJ

SPOSOBY PARZENIA HERBATY - KLIKNIJ

PODZIAŁ I CHARAKTERYSTYKA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH - KLIKNIJ

NAPOJE ALKOHOLOWE - WINA - KLIKNIJ

ZASADY PODAWANIA WINA - KLIKNIJ

WYCHOWANIE FIZYCZNE /nauczyciel Anna Frela/

ĆWICZ PRZEZ 8 MINUT PRZED SNEM - KLIKNIJ

ĆWICZENIA PORANNE - KLIKNIJ

SZOK TRENING - KLIKNIJ

ZADANIE - KLIKNIJ

TEST-SIATKÓWKA - KLIKNIJ

AKTYWNOŚĆ FIZYCZNA ZE SKAKANKĄ - KLIKNIJ

ĆWICZENIA Z MAŁYM OBCIĄŻENIEM - HANTLE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA NA MIĘŚNIE BRZUCHA - KLIKNIJ

POGŁĘBIANIE ZACHOWAŃ PROZDROWOTNYCH - KLIKNIJ

TEST WIADOMOŚCI Z KULTURY FIZYCZNEJ - KLIKNIJ

WZMACNIANIE SPRAWNOŚCI KONDYCYJNEJ - KLIKNIJ

ĆWICZENIA WPŁYWAJĄCE NA ROZWÓJ CECH MOTORYCZNYCH - KLIKNIJ

TEST WIEDZY O UNIHOKEJU - KLIKNIJ

GIMNASTYKA - KLIKNIJ

KSZTAŁTOWANIE POCZUCIA ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WŁASNE BEZPIECZEŃSTWO - KLIKNIJ

ĆWICZENIA NA MIĘŚNIE BRZUCHA - KLIKNIJ

TECHNIKI GIER ZESPOŁOWYCH. TEST SPRAWDZAJĄCY - KLIKNIJ

TECHNIKA I TAKTYKA WYBRANYCH FORM AKTYWNOŚCI FIZYCZNEJ - KLIKNIJ

TENIS STOŁOWY - WIADOMOŚCI TEORETYCZNE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA WZMACNIAJĄCE MIĘŚNIE NÓG - KLIKNIJ

PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU /nauczyciel Anna Frela/

Proszę o wykonanie zestawu egzaminacyjnego oraz wyszukanie w Internecie przepisu na zakąskę z warzyw, którą również należy sporządzić w domu. Po powrocie do szkoły każdy z was będzie samodzielnie wykonywać i prezentować swoją pracę domową na zajęciach praktycznej nauki zawodu.

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ - KLIKNIJ

KOTLETY BIESZCZADZKIE - KLIKNIJ

KISIEL JABŁKOWY - KLIKNIJ

SAŁATKA - KLIKNIJ

TARTINKI Z KRAKERSÓW - KLIKNIJ

SAŁATKI, ZAKĄSKI - KLIKNIJ

KORECZKI - KLIKNIJ

ZAKĄSKI NA STOLE WIELKANOCNYM - KLIKNIJ

PODSUMOWANIE WIADOMOŚCI O ZAKĄSKACH - KLIKNIJ

EKSPEDYCJA POTRAW, SPORZĄDZANIE SOSÓW ZIMNYCH - KLIKNIJ

STOSOWANIE DODATKÓW DO POTRAW. PRAWIDŁOWE SPOSOBY PORCJOWANIA POTRAW - KLIKNIJ

STOSOWANIE DODATKÓW DO RÓŻNYCH POTRAW - KLIKNIJ

NORMATYWY SUROWCOWE POTRAW I NAPOJÓW, cz.1 - KLIKNIJ

NORMATYWY SUROWCOWE POTRAW I NAPOJÓW, cz.2 - KLIKNIJ

PRZYKŁADOWE DOKUMENTY SŁUŻĄCE ROZLICZENIU KUCHNI, cz.1 - KLIKNIJ

PRZYKŁADOWE DOKUMENTY SŁUŻĄCE ROZLICZENIU KUCHNI, cz.2 - KLIKNIJ

PRZYKŁADY KALKULACJI CEN SPRZEDAŻY, cz.1 - KLIKNIJ

PRZYKŁADY KALKULACJI CEN SPRZEDAŻY, cz.2 - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI /nauczyciel Alina Winiarska/

Powtórz określanie czasu na zegarze i stopniowanie przymiotników. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

PRZYSŁÓWKI CZĘSTOTLIWOŚCI - KLIKNIJ

ELEMENTY WIEDZY O KRAJACH OBSZARU JĘZYKA ANGIELSKIEGO - KLIKNIJ

ZABYTKI KRAJÓW ANGLOJĘZYCZNYCH - KLIKNIJ

CODZIENNE AKTYWNOŚCI - KLIKNIJ

OPIS WYBRANEGO KRAJU - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY /KUCHARZ/ /nauczyciel Alina Winiarska/

Powtórz słownictwo zawodowe z II semestru. Skorzystaj z notatki w zeszycie.

BEZPIECZEŃSTWO W PRACY - KLIKNIJ

UZASADNIENIE WYBORU ZAWODU - KLIKNIJ

ŻYCIORYS - CV - KLIKNIJ

UTRWALENIE SŁOWNICTWA ZAWODOWEGO - KLIKNIJ

ROZMOWA O PRACĘ - KLIKNIJ

PRZETŁUMACZ TEKST - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIE SŁUCHOWE 2 - KLIKNIJ

MATEMATYKA /nauczyciel Aleksandra Lisińska/

JEDNOSTKI MIAR - ZADANIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - ZADANIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - TEORIA - KLIKNIJ

PROSTOPADŁOŚCIAN - TEORIA - KLIKNIJ

POLE POWIERZCHNI PROSTOPADŁOŚCIANU - KLIKNIJ

SZEŚCIAN - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBJĘTOŚCI SZEŚCIANU I PROSTOPADŁOŚCIANU - KLIKNIJ

OBLICZANIE OBJĘTOŚCI SZEŚCIANU I PROSTOPADŁOŚCIANU - ROZWIĄZYWANIE ZADAŃ - KLIKNIJ

OSTROSŁUPY - OPIS FIGUR - KLIKNIJ

OSTROSŁUPY - SIATKA OSTROSŁUPA - ĆWICZENIA - KLIKNIJ

OBLICZANIE POLA POWIERZCHNI I OBJĘTOŚCI OSTROSŁUPA - KLIKNIJ

BRYŁY OBROTOWE - WALEC - KLIKNIJ

ZASADY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA / OBSŁUGA KONSUMENTA /nauczyciel Małgorzata Karpus/

ZADANIA - KLIKNIJ

DIETA MAKROBIOTYCZNA 1 - KLIKNIJ

DIETA MAKROBIOTYCZNA 2 - KLIKNIJ

MAKROBIOTYKA - CHARAKTERYSTYKA - KLIKNIJ

UPODOBANIA ŻYWIENIOWE POLAKÓW - KLIKNIJ

KARTA WIN I WÓDEK W ZAKŁADACH GASTRONOMICZNYCH - KLIKNIJ

ZASADY UKŁADANIA JADŁOSPISU - KLIKNIJ

UROZMAICENIE JADŁOSPISU - KLIKNIJ

NOWE ŹRÓDŁA ŻYWNOŚCI - KLIKNIJ

NOWE ŹRÓDŁA ŻYWNOŚCI NOTATKA - KLIKNIJ

PRZYGOTOWANIE STOŁÓW POMOCNICZYCH W LOKALU GASTRONOMICZNYM - KLIKNIJ

ZABEZPIECZENIE PRODUKOWANEJ ŻYWNOŚCI - KLIKNIJ

TECHNIKA NOSZENIA ZASTAWY STOŁOWEJ - KLIKNIJ

WZBOGACANIE ŻYWNOŚCI - KLIKNIJ

TECHNIKA NOSZENIA TALERZY Z POTRAWAMI - KLIKNIJ

SUBSTANCJE DODATKOWE W ŻYWNOŚCI - KLIKNIJ

SPOSOBY ZBIERANIA TALERZY - KLIKNIJ

ŻYWNOŚĆ WYGODNA - CHARAKTERYSTYKA - KLIKNIJ

SPOSOBY PODAWANIA ZUP - KLIKNIJ

ŻYWNOŚĆ SPECJALNEGO PRZEZNACZENIA - KLIKNIJ

ZASADY SERWOWANIA MIĘSA - KLIKNIJ

ZANIECZYSZCZENIA ŻYWNOŚCI I WODY - KLIKNIJ

SPOSOBY PODAWANIA DESERÓW. PODAWANIE DESERÓW MROŻONYCH - KLIKNIJ

WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ODPOWIEDZIALNOŚĆ NIELETNICH - KLIKNIJ

PRAWA CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

OCHRONA PRAW I WOLNOŚCI W POLSCE. ŁAMANIE PRAW CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

SYSTEM EDUKACJI W POLSCE - KLIKNIJ

TEST Z DZIAŁÓW: PRAWO I PRAWA CZŁOWIEKA - KLIKNIJ

RACHUNKOWOŚC GASTRONOMICZNA /nauczyciel Małgorzata Karpus/

LEKCJA POWTÓRZENIOWA - KLIKNIJ

INWENTARYZACJA - KLIKNIJ

SYSTEM CEN - KLIKNIJ

KLASYFIKACJA CEN 1 - KLIKNIJ

KLASYFIKACJA CEN 2 - KLIKNIJ

SPORZĄDZANIE WYKAZU CEN I MARŻ - KLIKNIJ

KALKULACJA CEN W ZAKŁADACH SIECI ZAMKNIĘTEJ - KLIKNIJ

POSIŁKI ABONAMENTOWE - KLIKNIJ

CATERING - KLIKNIJ

DOWODY SPRZEDAŻY W ZAKŁADACH SIECI OTWARTEJ - KLIKNIJ

ANALIZA RENTOWNOŚCI ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH - KLIKNIJ

RENTOWNOŚĆ ZAKŁADU GASTRONOMICZNEGO - KLIKNIJ

JĘZYK POLSKI /nauczyciel Magdalena Karasiewicz/

ŚRODKI STYLISTYCZNE - KLIKNIJ

WSPOMNIENIA W WIERSZU JULIANA TUWIMA - KLIKNIJ

SŁOWA, KTÓRE RANIĄ - KLIKNIJ

ZAJĘCIA GASTRONOMICZNE /nauczyciel Małgorzata Karpus/

ZADANIE DO WYKONANIA - KLIKNIJ

Wykonaj obliczenia i prześlij:

RECEPTURA ZUPY JARZYNOWEJ - KLIKNIJ

CENY W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM - KLIKNIJ

MARŻA W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM - KLIKNIJ

WYKAZ CEN GASTRONOMICZNYCH - KLIKNIJ

NOSZENIE ZASTAWY STOŁOWEJ - KLIKNIJ

OBIADY ABONAMENTOWE - PRZYKŁADY - KLIKNIJ

ĆWICZENIA W PRZELICZANIU PRODUKTÓW NA OKREŚLONĄ ILOŚĆ PORCJI - KLIKNIJ

PRZELICZANIE NORMATYWU SUROWCOWEGO NA DOMOWE SEZAMKI - KLIKNIJ

UTRWALENIE WIADOMOŚCI O SERWOWANIU MIĘSA - KLIKNIJ

SPOSOBY PODAWANIA LODÓW - SORBETÓW - KLIKNIJ

WYCHOWANIE DO ŻYCIA W RODZINIE /nauczyciel: Anna Rząca - Nasieniewska/

RODZINA - KLIKNIJ

FUNDAMENT MAŁŻEŃSTWA - KLIKNIJ

BLASKI I CIENIE BYCIA SINGLEM ORAZ ŻYCIA W ZWIĄZKU - KLIKNIJ

HIV - SYTUACJA OSÓB ZARAŻONYCH - KLIKNIJ

BĘDZIEMY RODZICAMI, cz.1 - KLIKNIJ

BĘDZIEMY RODZICAMI, cz.2 - KLIKNIJ

KONSEKWENCJE PODEJMOWANIA WSPÓŁŻYCIA. PORADNICTWO I POMOC DLA UCZENNIC W CIĄŻY - KLIKNIJ

HIV NIE WYBIERA, TY MOŻESZ. DROGA ZAKAŻENIA STEREOTYPY I UPRZEDZENIA - KLIKNIJ



ZAJĘCIA REWALIDACYJNE DLA WSZYSTKICH KLAS

ĆWICZENIA USPRAWNIAJĄCE PAMIĘĆ I KONCENTRACJĘ UWAGI - KLIKNIJ

ĆWICZENIA ROZWIJAJĄCE FUNKCJE JĘZYKOWE 1 - KLIKNIJ

ĆWICZENIA ROZWIJAJĄCE FUNKCJE JĘZYKOWE 2 - KLIKNIJ

ĆWICZENIA ROZWIJAJĄCE MYŚLENIE ARYTMETYCZNE - KLIKNIJ

ĆWICZENIA PERCEPCJI WZROKOWEJ - KLIKNIJ

KRZYŻÓWKI MATEMATYCZNE - KLIKNIJ

FLAGI - KLIKNIJ

zadania dla grup prowadzonych przez p. Jolantę Siemianowską

ZADANIA - KLIKNIJ

zadania dla grup prowadzonych przez p. Annę Frela

ZADANIA 1 - KLIKNIJ

ZADANIA 2 - KLIKNIJ

ZADANIA 3 - KLIKNIJ

propozycje dla uczestników chóru / p. Mateusz Frela/

PROPOZYCJA 1 - KLIKNIJ

PROPOZYCJA 2 - KLIKNIJ

PROPOZYCJA 3 - KLIKNIJ

RELIGIA

dla klas prowadzonych przez ks.Grzegorza

W ramach zajęć lekcyjnych z religii oraz prac domowych, odmawiajcie codziennie dziesiątkę różańca w intencji osób chorych, o łaskę zdrowia, Boże błogosławieństwo oraz wstawiennictwo świętych patronów.

dla klas prowadzonych przez ks.Krzysztofa

W ramach zajęć w tym okresie w piątek /co tydzień/ polecajcie wszystkich chorych zarażonych koronawirusem poprzez nabożeństwo drogi krzyżowej. Możecie również odmawiać inne modlitwy według uznania.

PROŚBA KSIĘDZA KRZYSZTOFA - KLIKNIJ

dla klas prowadzonych przez ks.Przemysława

Ks. Przemysław Wolny prosi swoich uczniów o kontakt e-mailowy na adres pwolny1979@gmail.com z dopiskiem w temacie "SOSW2". Adresy e-mailowe uczniów zostaną wykorzystane do "nauki zdalnej" na miarę możliwości uczniów.

ZADANIE - KLIKNIJ