



pedagog

kierownik szkolenia praktycznego

język angielski
język angielski zawodowy

biologia
zajęcia rewalidacyjne

chemia
edukacja dla bezpieczeństwa
pracownia fryzjerska
higiena zawodowa z elementami bhp
przedmioty fryzjerskie
praktyczna nauka zawodu – fryzjer

wychowanie fizyczne
wychowawca w internacie

wyposażenie zakładów cukierniczych
technika w produkcji cukierniczej z elementami bhp
estetyka i dekoracja
przedmioty gastronomiczne
pracownia cukiernicza

język polski
historia
wiedza o społeczeństwie
zajęcia rewalidacyjne

geografia
podstawy hotelarstwa
otoczenie obiektu hotelarskiego
prace pomocnicze wewnątrz obiektu hotelarskiego
prace pomocnicze w otoczeniu obiektu hotelarskiego
praktyczna nauka zawodu – pracownik pomocniczy obsługi hotelowej

bibliotekarz
zajęcia rewalidacyjne

fizyka
bezpieczeństwo i higiena pracy – monter
przedmioty budowlane
podstawy budownictwa – monter
rysunek budowlany – monter
technologia robót wykończeniowych – monter

religia

zajęcia rewalidacyjne

matematyka
podstawy przedsiębiorczości
informatyka

technologia gastronomiczna
technologie produkcji cukierniczej
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

pracownia technologii gastronomicznej
przedmioty gastronomiczne
praktyczna nauka zawodu – kucharz

rachunkowość gastronomiczna
obsługa konsumenta
bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii
wyposażenie zakładów gastronomicznych
podstawy gastronomii – kucharz
zasady żywienia człowieka
przedmioty gastronomiczne
pracownia cukiernicza
wyposażenie zakładów cukierniczych
podstawy żywienia człowieka

podstawy działalności gospodarczej w gastronomii
podstawy działalności gospodarczej w branży cukierniczej
podstawy działalności zakładu ślusarskiego
podstawy działalności gospodarczej obiektu hotelarskiego
pracownia cukiernicza
działalność gospodarcza – fotograf
działalność gospodarcza – monter
doradztwo zawodowe
podstawy przedsiębiorczości
praktyczna nauka zawodu – cukiernik

pracownia cukiernicza
przedmioty gastronomiczne
praktyczna nauka zawodu – kucharz
praktyczna nauka zawodu – cukiernik

historia
przedmioty hotelarskie
prace pomocnicze w obiektach hotelarskich i ich otoczeniu
pielęgnacja roślin i terenów zieleni obiektu hotelarskiego
praktyczna nauka zawodu – pracownik pomocniczy obsługi hotelowej

techniki fotograficzne
cyfrowa obróbka obrazu
teoria obrazu fotograficznego
estetyka fotografii

urządzenia i sprzęt fotograficzny
cyfrowa obróbka obrazu
techniki fotograficzne

materiały fryzjerskie
technologia fryzjerstwa
stylizacja fryzur
podstawy działalności zakładu fryzjerskiego
podstawy fryzjerstwa
aspekty stylizacji we fryzjerstwie
higiena zawodowa i organizacja pracy w salonie fryzjerskim
techniki i technologie fryzjerskie
praktyczna nauka zawodu – fryzjer

roboty okładzinowe – monter
roboty wykończeniowe – monter

roboty wykończeniowe – monter
roboty posadzkarskie – monter
roboty okładzinowe – monter