



pedagog

kierownik szkolenia praktycznego

j臋zyk angielski
j臋zyk angielski zawodowy

biologia
zaj臋cia rewalidacyjne

chemia
edukacja dla bezpiecze艅stwa
pracownia fryzjerska
higiena zawodowa z elementami bhp
przedmioty fryzjerskie
praktyczna nauka zawodu – fryzjer

wychowanie fizyczne
wychowawca w internacie

wyposa偶enie zak艂ad贸w cukierniczych
technika w produkcji cukierniczej z elementami bhp
estetyka i dekoracja
przedmioty gastronomiczne
pracownia cukiernicza

j臋zyk polski
historia
wiedza o spo艂ecze艅stwie
zaj臋cia rewalidacyjne

geografia
podstawy hotelarstwa
otoczenie obiektu hotelarskiego
prace pomocnicze wewn膮trz obiektu hotelarskiego
prace pomocnicze w otoczeniu obiektu hotelarskiego
praktyczna nauka zawodu – pracownik pomocniczy obs艂ugi hotelowej

bibliotekarz
zaj臋cia rewalidacyjne

fizyka
bezpiecze艅stwo i higiena pracy – monter
przedmioty budowlane
podstawy budownictwa – monter
rysunek budowlany – monter
technologia rob贸t wyko艅czeniowych – monter

religia

zaj臋cia rewalidacyjne

matematyka
podstawy przedsi臋biorczo艣ci
informatyka

technologia gastronomiczna
technologie produkcji cukierniczej
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

pracownia technologii gastronomicznej
przedmioty gastronomiczne
praktyczna nauka zawodu – kucharz

rachunkowo艣膰 gastronomiczna
obs艂uga konsumenta
bezpiecze艅stwo i higiena pracy w gastronomii
wyposa偶enie zak艂ad贸w gastronomicznych
podstawy gastronomii – kucharz
zasady 偶ywienia cz艂owieka
przedmioty gastronomiczne
pracownia cukiernicza
wyposa偶enie zak艂ad贸w cukierniczych
podstawy 偶ywienia cz艂owieka

podstawy dzia艂alno艣ci gospodarczej w gastronomii
podstawy dzia艂alno艣ci gospodarczej w bran偶y cukierniczej
podstawy dzia艂alno艣ci zak艂adu 艣lusarskiego
podstawy dzia艂alno艣ci gospodarczej obiektu hotelarskiego
pracownia cukiernicza
dzia艂alno艣膰 gospodarcza – fotograf
dzia艂alno艣膰 gospodarcza – monter
doradztwo zawodowe
podstawy przedsi臋biorczo艣ci
praktyczna nauka zawodu – cukiernik

pracownia cukiernicza
przedmioty gastronomiczne
praktyczna nauka zawodu – kucharz
praktyczna nauka zawodu – cukiernik

historia
przedmioty hotelarskie
prace pomocnicze w obiektach hotelarskich i ich otoczeniu
piel臋gnacja ro艣lin i teren贸w zieleni obiektu hotelarskiego
praktyczna nauka zawodu – pracownik pomocniczy obs艂ugi hotelowej

techniki fotograficzne
cyfrowa obr贸bka obrazu
teoria obrazu fotograficznego
estetyka fotografii

urz膮dzenia i sprz臋t fotograficzny
cyfrowa obr贸bka obrazu
techniki fotograficzne

materia艂y fryzjerskie
technologia fryzjerstwa
stylizacja fryzur
podstawy dzia艂alno艣ci zak艂adu fryzjerskiego
podstawy fryzjerstwa
aspekty stylizacji we fryzjerstwie
higiena zawodowa i organizacja pracy w salonie fryzjerskim
techniki i technologie fryzjerskie
praktyczna nauka zawodu – fryzjer

roboty ok艂adzinowe – monter
roboty wyko艅czeniowe – monter

roboty wyko艅czeniowe – monter
roboty posadzkarskie – monter
roboty ok艂adzinowe – monter