Kadra pedagogiczna

MARIOLA SOKO艁OWSKA – dyrektor O艣rodka
KATARZYNA RZANNA – wicedyrektor O艣rodka
BEATA GORALEWSKA-SKAMBARA psycholog
IZABELA CZAPLA-ZIELI艃SKA
pedagog
PIOTR LISTOWSKI
kierownik szkolenia praktycznego

Alina Winiarska
Alina Winiarska
j臋zyk angielski
j臋zyk angielski zawodowy
Izabela Czapla-Zieli艅ska
biologia
zaj臋cia rewalidacyjne
Monika Puzon
Monika Puzon
chemia
edukacja dla bezpiecze艅stwa
pracownia fryzjerska
higiena zawodowa z elementami bhp
przedmioty fryzjerskie
praktyczna nauka zawodu – fryzjer
Wojciech Pietrzak
wychowanie fizyczne
wychowawca w internacie
Anna Rz膮ca – Nasieniewska
wyposa偶enie zak艂ad贸w cukierniczych
technika w produkcji cukierniczej z elementami bhp
estetyka i dekoracja
przedmioty gastronomiczne
pracownia cukiernicza
Magdalena Karasiewicz
j臋zyk polski
historia
wiedza o spo艂ecze艅stwie
zaj臋cia rewalidacyjne
Ma艂gorzata Rozwadowska
geografia
podstawy hotelarstwa
otoczenie obiektu hotelarskiego
prace pomocnicze wewn膮trz obiektu hotelarskiego
prace pomocnicze w otoczeniu obiektu hotelarskiego
praktyczna nauka zawodu – pracownik pomocniczy obs艂ugi hotelowej
Danuta Kluziak
bibliotekarz
zaj臋cia rewalidacyjne
S艂awomir Langowski
fizyka
bezpiecze艅stwo i higiena pracy – monter
przedmioty budowlane
podstawy budownictwa – monter
rysunek budowlany – monter
technologia rob贸t wyko艅czeniowych – monter
Ks. Krzysztof Kejna
religia
Katarzyna Weidebach
zaj臋cia rewalidacyjne
Micha艂 Tarkowski
matematyka
podstawy przedsi臋biorczo艣ci
informatyka
Iwona Wi臋cek
technologia gastronomiczna
technologie produkcji cukierniczej
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Dorota Krakowska
pracownia technologii gastronomicznej
przedmioty gastronomiczne
praktyczna nauka zawodu – kucharz
Ma艂gorzata Karpus
rachunkowo艣膰 gastronomiczna
obs艂uga konsumenta
bezpiecze艅stwo i higiena pracy w gastronomii
wyposa偶enie zak艂ad贸w gastronomicznych
podstawy gastronomii – kucharz
zasady 偶ywienia cz艂owieka
przedmioty gastronomiczne
pracownia cukiernicza
wyposa偶enie zak艂ad贸w cukierniczych
podstawy 偶ywienia cz艂owieka
Joanna Jesionowska
podstawy dzia艂alno艣ci gospodarczej w gastronomii
podstawy dzia艂alno艣ci gospodarczej w bran偶y cukierniczej
podstawy dzia艂alno艣ci zak艂adu 艣lusarskiego
podstawy dzia艂alno艣ci gospodarczej obiektu hotelarskiego
pracownia cukiernicza
dzia艂alno艣膰 gospodarcza – fotograf
dzia艂alno艣膰 gospodarcza – monter
doradztwo zawodowe
podstawy przedsi臋biorczo艣ci
praktyczna nauka zawodu – cukiernik
Anna Frela
pracownia cukiernicza
przedmioty gastronomiczne
praktyczna nauka zawodu – kucharz
praktyczna nauka zawodu – cukiernik
Justyna Wo藕niak
historia
przedmioty hotelarskie
prace pomocnicze w obiektach hotelarskich i ich otoczeniu
piel臋gnacja ro艣lin i teren贸w zieleni obiektu hotelarskiego
praktyczna nauka zawodu – pracownik pomocniczy obs艂ugi hotelowej
Joanna Zasada
techniki fotograficzne
cyfrowa obr贸bka obrazu
teoria obrazu fotograficznego
estetyka fotografii
Remigiusz Ratajczak
urz膮dzenia i sprz臋t fotograficzny
cyfrowa obr贸bka obrazu
techniki fotograficzne
Katarzyna Kopras
materia艂y fryzjerskie
technologia fryzjerstwa
stylizacja fryzur
podstawy dzia艂alno艣ci zak艂adu fryzjerskiego
podstawy fryzjerstwa
aspekty stylizacji we fryzjerstwie
higiena zawodowa i organizacja pracy w salonie fryzjerskim
techniki i technologie fryzjerskie
praktyczna nauka zawodu – fryzjer
Krzysztof Krajkowski
roboty ok艂adzinowe – monter
roboty wyko艅czeniowe – monter
艁ukasz Karnowski
roboty wyko艅czeniowe – monter
roboty posadzkarskie – monter
roboty ok艂adzinowe – monter
Scroll to Top
Przewi艅 do g贸ry